Известие

Collapse
No announcement yet.

вариатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• вариатор

Искам да попитам какво е вариаторът? Прочетох, че заради него колата ми се чува малко като дизел. Може ли да се поправи или трябва да се сменя и сериозен проблем ли е или не пречи? Може ли да се вземе на старо от някоя друга алфа 2.0 Т.С или трябва да е нов?
    GTV 2000 T.SPARK 16V LUSSO 150hp
    BMW 525Da 163hp
    Toyota Yaris 1.0 VVTi

По принцип може да се смени само китче ама изкарвало не повече от половин година,пък нов вариятор е около 300 лв. както си решиш ама втора употреба няма смисъл да слагаш щото незнаеш в какво състояние-пък може да е много по-зле
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

мерси колега...аз видях, то имало цели романи за тези вариатори в сайта, но само не разбрах пречи ли ми или е само заради шума, защото той не е чак толкова силен, ама има леко потракване...ако не ми пречи на колата нещо не бих го сменил
      GTV 2000 T.SPARK 16V LUSSO 150hp
      BMW 525Da 163hp
      Toyota Yaris 1.0 VVTi

Comment

и при мене трака като нафтова 2-3 минути чак и след това спира .300 кинта не давам ,лятото ще пробвам 'репаир кит' .ако преди тва правиш нещо по вапроса , пиши ! чак не мога да повярвам че от тва трака , но само майстори 'алфисти' знаят че е от нея , другите ми се смеят като питам за вариатора и твърдят , че е от хидравлични повдигачи на клапаните .пиши !

Comment

Working...
        X